Yvette Engelsman

Goed advies, staat je mooi!

  • banner

Yvette Engelsman, kleding- en kleurstyliste

Mode heeft mij altijd gefascineerd. Met name hoe kleding jouw eigen uitstraling kan beïnvloeden. Een kledingkeuze kan je gemoed en karakter versterken of juist verzwakken. Voel je je minder zeker over een bepaalde lichaamsdeel dan is het de kunst de aandacht te verleggen naar de sterkere delen, want elke vrouw heeft deze!!

Vanwege mijn huidallergie kon ik mij vroeger erg onzeker voelen en wilde mijzelf het liefst zo onzichtbaar mogelijk maken. Door de aandacht te verleggen naar mijn kledingstijl versterkt mijn zelfbeeld, straal ik meer en voel ik me veel zelfverzekerder.

Met name door kleding af te stemmen op mijn lichaamsbouw en de juiste kleuren te gebruiken heeft mij het gevoel gegeven dat de eerste aandacht en focus niet op mijn allergie ligt. En geloof mij, dat geeft jezelf een boost!!

Om nog meer inzicht te krijgen ben ik een opleiding tot kleding- en kleurstyliste gaan volgen. Nu wil ik graag andere vrouwen helpen om uit te zoeken waar hun kracht ligt op gebied van kleding, wat staat mooi, welke kleuren passen goed.

Ik wil jou ook graag leren een beter beeld van jezelf te krijgen zodat je weer zelfverzekerd in het leven kan staan!!

 

Voor wie?

Ben je jezelf in kleding kwijt geraakt, ben je onzeker door een verandering zoals een ziekte, afgevallen, bevallen van een kindje?


Of lijkt het je gewoon leuk eens een kleding- en/of kleuradvies te krijgen?

Gewoon Advies

Advies wordt gegeven door Yvette, zij is het gezicht achter Looking Beautiful.

Yvette